Auto Huren Helmond

Met een wagenpark van ruim 150 auto's beschikken wij voor elke gelegenheid over het perfecte vervoersmiddel.

Bakwagen

Vrachtwagen huren    Bakwagen Laadklep
Klasse: Q

2 deuren
3 personen
Laadklep
handgeschakeld
diesel
 
dag
100 km
     weekend

     week
prijs p/dag
    3 weken
prijs p/dag
     extra
km
                 
85,00
 
154,00
 
65,00
 
55,00
 
0,17
                 
                 

Vraag offerte aan

Alle genoemde vanaf prijzen zijn exclusief btw
Op basis van een huurperioden van 7 tot 30 dagen.

Bakwagen huren

Gaat u binnenkort verhuizen of wilt u andere goederen vervoeren? Dan is een bakwagen huren ontzettend praktisch. Vaak heeft u deze voor één dag, maar soms ook voor een aantal dagen nodig. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Verhuiswagen huren Helmond

Bij een verhuizing moet er vaak ontzettend veel van plek A naar plek B worden vervoerd. Gaat u verhuizen in de omgeving van Helmond? Dan biedt Auto Huren Helmond dé oplossing voor u. Of u nu een bestelbus nodig heeft voor een dag, week of maand, bij ons is alles mogelijk. Wij hebben een bakwagen met laadklep. Dit maakt het verhuizen gemakkelijker. De bakwagen is geschikt voor 3 personen en is geschikt voor bijna alle spullen die u wenst te verhuizen.

Bestelbus huren Helmond

Heeft u niet ontzettend veel spullen die u wilt verhuizen of vervoeren? Dan kan een bestelbus ook de uitkomst voor u zijn. Een bestelbus kunt u net zo flexibel huren als het huren van een bakwagen.

Uw vrachtwagen ophalen en retourneren

Bij Autohuren Helmond werken we samen met Selfstorage Helmond. Deze samenwerking zorgt ervoor dat u bij ons terecht kunt op ontzettend flexibele tijden. Hier kunt u terecht van 06:00-23:00 om uw vrachtwagen op te halen en te retourneren.

3w Media