Per 1-4-2024 zal de autoverhuur verhuizen naar Varenschut 11, 5705DK Helmond. Bedankt voor uw jarenlange vertrouwen en Klandizie.
Tel: 0493-310111 - info@putten-verhuur.nl 

Website Van de Putten auto's

 

 

Bakwagen Huren?

Vrachtwagen huren    Bakwagen Laadklep
Klasse: Q

2 deuren
3 personen
Laadklep
handgeschakeld
diesel
 
dag

     weekend

     7-30 dagen
€/dag
    30+ dagen
€/dag
     extra
km
100 km   250 km    100/dag    100/dag     
115,00
 
200,00
 
90,00
 
75,00
 
0,22
                 
                 

Vraag offerte aan

Alle genoemde vanaf prijzen zijn exclusief btw

Bakwagen huren

Gaat u binnenkort verhuizen of wilt u andere goederen vervoeren? Dan is een bakwagen huren ontzettend praktisch. Vaak heeft u deze voor één dag, maar soms ook voor een aantal dagen nodig. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Verhuiswagen huren Helmond

Bij een verhuizing moet er vaak ontzettend veel van plek A naar plek B worden vervoerd. Gaat u verhuizen in de omgeving van Helmond? Dan biedt Auto Huren Helmond dé oplossing voor u. Of u nu een bestelbus nodig heeft voor een dag, week of maand, bij ons is alles mogelijk. Wij hebben een bakwagen met laadklep. Dit maakt het verhuizen gemakkelijker. De bakwagen is geschikt voor 3 personen en is geschikt voor bijna alle spullen die u wenst te verhuizen.

Bestelbus huren Helmond

Heeft u niet ontzettend veel spullen die u wilt verhuizen of vervoeren? Dan kan een bestelbus ook de uitkomst voor u zijn. Een bestelbus kunt u net zo flexibel huren als het huren van een bakwagen.

Uw vrachtwagen ophalen en retourneren

Bij AutoHuren Helmond werken we samen met Selfstorage Helmond. En Harrie van der Putten deze samenwerking zorgt ervoor dat u bij ons terecht kunt op ontzettend flexibele tijden. Hier kunt u terecht van maandag tot en met zaterdag om uw vracht/bakwagen op te halen en zelfs op zon- en feestdagen te retourneren. Terugbrengen kan elke dag tussen 06:00 en 23:00uur

3w Media