Openingstijden:

Ma t/m Vrij van 8.00 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.00

Za 8.00 tot 11.30 uur

 

Verhuur

Wilt u een auto huren in Helmond? Kom dan zeker naar AutoHuren Helmond, de unieke autoverhuur waar u 7 dagen per week terecht kunt voor het huren van een auto.

Verhuur Helmond

Wij zijn gevestigd aan de Vlierdensedijk 43 in Helmond. Voor zowel zakelijk autoverhuur als particulier autoverhuur is dit het adres om een auto te huren. Onze voorwaarden zijn uiterst flexibel, net als onze openingstijden: 7 dagen per week kunt u van 7.00 tot 23.00 uur bij ons terecht.

Auto huren Helmond

Auto verhuur Helmond

Divers & ruim wagenpark

Ons wagenpark bestaat momenteel uit 150 auto's, voor elk doel is er wel een passend vervoersmiddel bij ons te vinden. Voor iedere gelegenheid vindt u bij ons de passende auto. Gaat u op wintersport, zomervakantie of een weekendje weg? Dan kunt u voor een korte periode een auto bij ons huren. Gaat u verhuizen of heeft u een evenement met meerdere personen? Dan kunt u bij ons een bestelwagen, bestelbusje of vrachtwagen huren. Voor iedere gelegenheid denken we graag met u mee over de best passende oplossing! In ons wagenpark vindt u kleinere personenauto's tot ruime SUV's. Het hangt van uw situatie af welke voor u het meest geschikt is.

Autoverhuur Helmond verhuurt:

Wist u dat we bij onze auto verhuur Helmond ook shortlease aanbieden? Dit is vooral voordelig wanneer u voor een langere of flexibele periode op zoek bent naar een auto. U profiteert dan van de voordelige prijzen van leasen en de flexibele periode van huren.

3w Media