Openingstijden:

Ma t/m Vrij van 8.00 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.00

Za 8.00 tot 11.30 uur

 

Tarieven

Bent u op zoek naar een huurauto voor langere of kortere periode? Naar een personenwagen, bestelwagen, groepsvervoer of bakwagen? Met een wagenpark van ruim 60 auto's. Met vestigingen in Helmond en Deurne, beschikken wij voor elke gelegenheid over het perfecte vervoersmiddel. Bij Auto Huren Helmond vindt u kleine personenwagens tot grote SUV's. Of het nu voor 1 dag is of voor een periode van bv. 12 maanden, het maakt voor ons geen verschil.

Autohuren Helmond uw ideale partner in autoverhuur!

Betrouwbare tarieven

Wanneer u bij onze autoverhuur Helmond een auto huurt, bent u verzekerd van jonge auto's in uitstekende staat. Wij werken erg voordelig, veilig en verzekerd. Kwaliteit staat bij ons dat ook bovenaan. 

Flexibele tijden

Auot Huren Helmond werkt samen met Selfstorage Helmond. Hierdoor kunt u uw huurauto zeven dagen per week ophalen en retourneren. Dit hoeft niet tijdens kantoortijden, maar u kunt hier terecht van 06:00 tot 23:00, zonder bijkomende kosten.

Auto huren voor langere tijd

Wilt u graag voor een langere periode een auto huren? Bij Autoverhuur Helmond kan dat. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing. Neem voor de tarieven van uw huurauto contact met ons op!

Contact

Autohuren Helmond

Vlierdensedijk 43
5705 CK Helmond
T: 0492-544112
info@autohurenhelmond.nl
3w Media