Auto Huren Helmond

Openingstijden van ons kantoor:

maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:30
zaterdag van 08:00 tot 11:30

Groepsvervoer

Groepsvervoer    Klasse: G

5 deuren
9 personen
handgeschakeld
diesel
HALVE DAG HUREN 
IS VOOR DIT TYPE
NIET MOGELIJK
 
dag

     weekend

     7-30
€/dag
    30+ dagen
€/dag
     extra
km
100 km     250 km    100/dag    100/dag    
80,00   144,00   65,00   60,00   0,20
                 
                 
Vraag offerte aan
 

Groepsvervoer Helmond

Op zoek naar een adres voor het huren van een busje in Helmond?  Dan bent u bij Auto Huren Helmond op de juiste plek. Gaat u bijvoorbeeld met een groepje op winstersport, zomervakantie, een weekendje weg of een ander dagje uit, dan zijn onze busjes uitermate voor u geschikt. Wij beschikken over een ruim wagenpark met maar liefst 150 vervoersmiddelen. Onze busjes zijn jong en technisch in een uitstekende staat. Wilt u een busje huren in Helmond? Bel dan 0492 - 544112 of vraag hier een offerte aan.

Geen kleine lettertjes: veilig en betrouwbaar een busje huren in Helmond.

Wij houden niet van verassingen, u waarschijnlijk ook niet. Bij Auto Huren Helmond huurt u voordelig, veilig en goed verzekerd een busje in Helmond. Op voorhand is duidelijk wat de kosten zijn, wat uw eigen risico is bij eventuele ongevallen en wie de auto mag besturen. Verder profiteert u van onze samenwerking met Selfstorage Helmond, hierdoor kunt u het busje van maandag tot en met zaterdag ophalen en zelfs op zon- en feestdagen retourneren. U kunt bij Selfstorage Helmond terecht van s'morgens 6.00 tot s'avonds 23.00 uur en dat zonder bijkomende kosten.

Busje huren voor een langere tijd?

Wilt u een busje huren voor een dag, weekend, week, maand, kwartaal of jaar? Dat is geen enkel probleem bij Auto Huren Helmond. Voor zowel onze zakelijke als particuliere klanten bieden we passend maatwerk. Neem gerust contact met ons op, wij doen u graag een persoonlijk voorstel en adviseren u over de beste keuze.

Bus huren Helmond

Alle genoemde vanaf prijzen zijn exclusief btw

3w Media