Auto Huren Helmond

Met een wagenpark van ruim 150 auto's beschikken wij voor elke gelegenheid over het perfecte vervoersmiddel.

Groepsvervoer

Busje huren    Klasse: G

5 deuren
9 personen
handgeschakeld
diesel
 
dag
100 km
     weekend

     week
prijs p/dag
    3 weken
prijs p/dag
     extra
km
                 
80,00   114,00   65,00   60,00   0,20
                 
                 
Vraag offerte aan
 

Groepsvervoer Helmond

Op zoek naar een adres voor het huren van een busje in Helmond?  Dan bent u bij Auto Huren Helmond op de juiste plek. Gaat u bijvoorbeeld met een groepje op winstersport, zomervakantie, een weekendje weg of een ander dagje uit, dan zijn onze busjes uitermate voor u geschikt. Wij beschikken over een ruim wagenpark met maar liefst 150 vervoersmiddelen. Onze busjes zijn jong en technisch in een uitstekende staat. Wilt u een busje huren in Helmond? Bel dan 0492 - 544 112 of vraag hier een offerte aan.

Geen kleine lettertjes: veilig en betrouwbaar een busje huren in Helmond.

Wij houden niet van verassingen, u waarschijnlijk ook niet. Bij Auto Huren Helmond huurt u voordelig, veilig en goed verzekerd een busje in Helmond. Op voorhand is duidelijk wat de kosten zijn, wat uw eigen risico is bij eventuele ongevallen en wie de auto mag besturen. Verder profiteert u van onze samenwerking met Selfstorage Helmond, hierdoor kunt u het busje zeven dagen per week ophalen en retourneren. U kunt bij Selfstorage Helmond terecht van s'morgens 6.00 tot s'avonds 23.00 uur en dat zonder bijkomende kosten.

Busje huren voor een langere tijd?

Wilt u een busje huren voor een dag, weekend, week, maand, kwartaal of jaar? Dat is geen enkel probleem bij Auto Huren Helmond. Voor zowel onze zakelijke als particuliere klanten bieden we passend maatwerk. Neem gerust contact met ons op, wij doen u graag een persoonlijk voorstel en adviseren u over de beste keuze.

Bus huren Helmond

Alle genoemde vanaf prijzen zijn exclusief btw
Op basis van een huurperioden van 7 tot 30 dagen.

Autohuren Helmond

Vlierdensedijk 43
5705 CK Helmond
Tel. 0492-544 112
info@autohurenhelmond.nl
routebeschrijving

3w Media